Rane prijave na No Limit Festival
Novosti

Otvorene prijave za No Limit Sarajevo Advertising Festival

Nakon devet godina No Limit Sarajevo Advertising Festival se vraća u život! I pored sveopće krize kroz koju industrija oglašavanja u Bosni i Hercegovini prolazi (stalno smanjenje budžeta), kreativnost agencija je još uvijek prepoznatljiva.

Klix.ba

Klix.ba: Dodjelom nagrada završen No Limit Sarajevo Advertising festival

Premijerom dugometražnog dokumentarnog filma “No limit” i svečanom dodjelom nagrada najboljim agencijama i oglašivačima iz BiH u sarajevskom BIS-u (Brew Imperial Society) je sinoć okončano još jedno izdanje No Limit Sarajevo Advertising Festivala.

PROČITAJ OBJAVU (Klix.ba)

Radiosarajevo.ba

Priznanja / Grand prix nagrada BH Telecomu na No Limit Sarajevo Advertising Festivalu

Kampanja „Moje Sarajevo. Moja priča“ BH Telecoma kreirana u saradnji sa agencijom Fabrika osvojila je zlato u kategoriji za najbolju integrisanu kampanju, te posebnu grand prix nagradu ovogodišnjeg No Limit Sarajevo Advertising Festivala.

PROČITAJ OBJAVU (Radiosarajevo.ba)

Radiosarajevo.ba

Priznanja / No Limit Sarajevo Advertising festival: Nagrađeni najbolji bh. kreativci

Premijerom dugometražnog dokumentarnog filma „No limit“ i svečanom dodjelom nagrada najboljim agencijama i oglašivačima iz Bosne i Hercegovine u sarajevskom BIS-u (Brew Imperial Society) okončano je još jedno izdanje No Limit Sarajevo Advertising Festivala.

PROČITAJ OBJAVU (Radiosarajevo.ba)

Profitiraj.ba

McCann Sarajevo Agencija godine na No Limit Adevertising festivalu

McCann Sarajevo proglašen je za Agenciju godine na No Limit Sarajevo Advertising Festivalu, jedinom nacionalnom takmičenju u kreativnosti u organizaciji Media Marketinga na kojem su se, sa svojim kreativnim idejama i radovima, takmičile agencije i oglašivači iz Bosne i Hercegovine.

PROČITAJ OBJAVU (Profitiraj.ba)

Fokus.ba

Grand prix nagrada BH Telecomu na ovogodišnjem No Limit Sarajevo Advertising Festivalu

No Limit Sarajevo Advertising Festival je nacionalno takmičenje u kreativnosti na kojem učestvuju agencije i oglašivači iz Bosne i Hercegovine sa svojim kreativnim idejama i radovima Premijerom dugometražnog dokumentarnog filma „No limit“ i svečanom dodjelom nagrada.

PROČITAJ OBJAVU (Fokus.ba)

Capital.ba

Sedam nagrada za AQUARIUS na NO LIMIT festivalu

Jedinstveni projekti i originalne ideje doveli su full service marketinšku agenciju „Aquarius“ iz Banjaluke do čak sedam nagrada na No Limit Sarajevo Advertising Festivalu, koji je nakon desetogodišnje pauze organizovao Media Marketing. Zlatno priznanje „Aquarius“ je dobio u kategoriji „Video“ za reklamni spot „Farmofit domaćin“, izrađen za potrebe Fabrike stočne hrane „Farmofit“ iz Gradiške.

PROČITAJ OBJAVU (Capital.ba)

Bljesak.info

Završen No Limit Sarajevo Advertising festival: Nagrade za najbolje bh. kreativce

Premijerom dugometražnog dokumentarnog filma „No limit“ i svečanom dodjelom nagrada najboljim agencijama i oglašivačima iz Bosne i Hercegovine u sarajevskom BIS-u (Brew Imperial Society) je u četvrtak, 16. siječnja 2020. godine, okončano još jedno izdanje No Limit Sarajevo Advertising Festivala.

PROČITAJ OBJAVU (Bljesak.info)

Business-magazine.ba

Završen No Limit Sarajevo Advertising festival: Nagrade za najbolje bh. kreativce

Bronzane, srebrene i zlatne nagrade za kreativnost dodijeljene su u deset kategorija i više od 15 podkategorija. Najveći broj nagrada, ukupno 11, osvojila je agencija McCann Sarajevo koja je, između ostalog, proglašena agencijom godine.

PROČITAJ OBJAVU (Business-magazine.ba)

Instore.ba

Završen No Limit Sarajevo Advertising festival: Nagrade za najbolje bh. kreativce

Oglašivač godine prestižna je titula koju je The Coca-Cola Company osvojila na No Limit Sarajevo Advertising Festivalu, jedinom nacionalnom takmičenju u kreativnosti u BiH, koji je nakon deset godina pauze ponovno donio vedrinu svijetu advertajzinga u našoj zemlji.

PROČITAJ OBJAVU (Instore.ba)

O FESTIVALU SU PISALI I…